04-apartament-Ligna-Prod-Piatra-Neamt-30-iulie-2014-featured

Mobilare locuinţă în stil modern

Pentru acest proiect s-au mobilat bucătăria, living-ul, holul de primire oaspeţi şi dormitorul.

În bucătărie clientul a optat pentru culori calde, crem si portocaliu, pentru a se integra perfect cu gresia şi faianţa în tonuri deschise.

Zona de living a fost amenajată cu un perete tapetat cu un model floral şi elemente de mobilier care se inspiră din culorile tapetului, alb şi gri.

Holul a fost amenajat cu o comodă cu sertare Push-to-Open în nuanţe ivoire si wenge pentru un contrast optim.

În dormitor s-au realizat un pat generos cu comode flotante, dressing cu uşi culisante şi oglindă, o comodă cu 8 sertare, toate din PAL melaminat în nuanţe deschise.

În continuare sunt prezentate imagini ale proiectului cu explicaţii detaliate.

1. Living realizat din MDF vopsit Gloss 100% în combinaţie cu PAL melaminat, deschidere sertare Push-to-Open de la firma Blum.

2. Living realizat din MDF vopsit Gloss 100% în combinaţie cu PAL melaminat, deschidere sertare push-to-open de la firma Blum şi cu sistem de iluminare produs de firma Hafele.

3. Corpul pentru holul de primire oaspeţi este realizat dinMDF vopsit, gloss 100% în combinaţie cu MDF furniruit, băiţuit wenge, îmbinat în 45°, deschidere sertare push-to-open cu bară sincronizare de la firma Blum.

4. Bucătărie realizată din MDF vopsit, gloss 100%, glisări sertare inferioare Silence de la firma Blum, sistem deschidere uşi înlanţuite, corpuri superioare cu sistem Aventos cu închidere Silence de la firma Blum

5. Grup de colţ tapiţat, cu sitem de depozitare sub şezut, masă realizată din PAL melaminat şi picioare îmbinate în 45° pentru a nu se vedea cantul.

6. Comodă dormitor matrimonial realizată din PAL melaminat.

7. Dressing dormitor matrimonial, cu feronerie de la firma Slider, cu culoare şampanie.
(a se vedea peretele din partea dreaptă care a fost croit după modelul cornişei)

8. Pat dormitor matrimonial realizat din PAL melaminat, cu sertare pe ambele părţi, tăblie mare inclusiv în spatele noptierelor flotate (fără picioare).

Adauga un comentariu pe Facebook

comentarii pe Facebook

Adauga un comentariu

Completati corect toate campurile

Campuri obligatorii*

Completaţi răspunsul pentru a continua trimiterea mesajului Dvs.: